› 
 › 
Мінрегіон планує змінити 17 будівельних норм найближчим часом

15:22

Мінрегіон планує змінити 17 будівельних норм найближчим часом

У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства працюють над суттєвими змінами до ще понад 17 державний будівельних норм у сфері будівництва та облаштування міського простору.

Зокрема, зміни розробляють до чинних державних будівельних норм, що регулюють будівництво мереж водопостачання та каналізації, системи протипожежного захисту, стоянки та гаражі для легкових автівок.

У вересні-жовтні запрацювали нові державні будівельні норми, які змінюють правила будівництва житлових будинків, вулиць і доріг, закладів освіти. Але у Міністерстві регіонального розвитку продовжують роботу над осучасненням будівельних норм.

«Ми в цьому році змінюємо біля 20 державних будівельних норм і в кожному з цих документів біля 500 суттєвих змін. Є ДБНи (Державні будівельні норми — ред.) дуже прості як зміни, які ми робимо для кожного будинку, а є ДБНи, які змінюють політику містобудівної діяльності», — заявив він.

Скоро настане гарний час щоб почати інвестувати в нерухомість

Також розробляють оновлені ДБНи щодо доступності будинків і споруд для маломобільних груп населення, будівництва у сейсмічних зонах, зведення готелів, будівництва метрополітену та залізничних колій.

За матеріалами hromadske.tv


Просмотров: 1143 | Добавил: | Теги: ДБН, оновлення норм | Рейтинг: 5.0/1

Обговорення Мінрегіон планує змінити 17 будівельних норм найближчим часом - 19 Жовтня 2018, коментарі та відгуки: