ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови

Статус: у вільному доступі: Завантажити ДСТУ | КАК скачать?
2015-11-21, 22:39
ДСТУ 4812:2007
Дріжджі хлібопекарські пресовані
Технічні умови


Пресовані хлібопекарські дріжджі повинні відповідати вимогам цього стандарту, і їх треба ви­готовляти за регламентом на виробництво, затвердженим в установленому порядку, з дотримуванням дійсних санітарних норм і правил, затверджених центральним органом виконавчої влади з питань охо­рони здоров’я України.





Якщо ви є правовласником ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови і проти його розміщення - напишіть нам, будемо раді Вам допомогти.

Категорія: ДСТУ | Добавил: Слідкуй за новими - підпишись на оновлення! | Теги: дріжжі, дрожжи
Переглядів: 8481 | Загрузок: 548 | Рейтинг: 5.0/5, відгуків: 1

Корисний матеріал? Поширюй!

Як додати посилання на цей ДСТУ в Список літератури для твоєї статті чи автореферату?

Питання/Відповідь:

❔ Як завантажити ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови?
Щоб завантажити ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови перейдіть за ᐉ цим посиланням під описом ДСТУ. Зазвичай документи викладені в форматах PDF, DOC, TXT.
❔ Як купити ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови?
Цей ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови розповсюджується зазвичай безкоштовно 🆓. Але ви можете підтримати наш проект матеріально за цим посиланням.

Відгуки про ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови, обговорення та коментарі:

Цей документ відноситься до категорії ДСТУ за внутрішньою класифікацією ДБНУ, подібні НД України містять інформацію необхідну для ведення діяльності у сфері будівництва.