СанПін 42-123-5777-91

Статус: завантаження цього документа тимчасово обмежене.
2016-06-21, 14:34
Санітарні правила для підприємств громадського харчування, включаючи кондитерські цехи і підприємства, що виробляють м'яке морозиво

СанПін 42-123-5777-91

 


від 19.03.1991
Статус Недействующий

Настоящие Санитарные правила распространяются на действующие, строящиеся и реконструируемые предприятия общественного питания независимо от форм собственности и ведомственной принадлежности и определяют санитарные требования к территории, помещениям и их оснащению, транспортированию, приему и хранению пищевых продуктов, обработке сырья, производству и реализации продукции, а также к условиям труда и личной гигиене персонала предприятия.

 





Якщо ви є правовласником СанПін 42-123-5777-91 і проти його розміщення - напишіть нам, будемо раді Вам допомогти.

Категорія: СанПиН | Добавил: Слідкуй за новими - підпишись на оновлення! | Теги: санитарные нормы, СанПін
Переглядів: 13605 | Загрузок: 0 | Рейтинг: 5.0/5, відгуків: 6

Корисний матеріал? Поширюй!

Як додати посилання на цей СанПиН в Список літератури для твоєї статті чи автореферату?

Питання/Відповідь:

❔ Як завантажити СанПін 42-123-5777-91?
Щоб завантажити СанПін 42-123-5777-91 перейдіть за ᐉ цим посиланням під описом СанПиН. Зазвичай документи викладені в форматах PDF, DOC, TXT.
❔ Як купити СанПін 42-123-5777-91?
Цей СанПін 42-123-5777-91 розповсюджується зазвичай безкоштовно 🆓. Але ви можете підтримати наш проект матеріально за цим посиланням.

Відгуки про СанПін 42-123-5777-91, обговорення та коментарі:

Цей документ відноситься до категорії СанПиН за внутрішньою класифікацією ДБНУ, подібні НД України містять інформацію необхідну для ведення діяльності у сфері будівництва.