Глянсування кондитерського виробу |
👉 Визначення: |
Глянсування кондитерського виробу (або Глянцевание кондитерского изделия нд глянцовка) - Покриття кондитерського виробу під час обертання воскожировою речовиною. Глянцевание кондитерского изделия нд глянцовка - это Покрытие кондитерского изделия при вращении воскожировым составом. Референси:"Глянсування кондитерського виробу або Глянцевание кондитерского изделия нд глянцовка" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено 2016-12-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Глянсування кондитерського виробу? "Глянсування кондитерського виробу" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Глянсування кондитерського виробу" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Глянсування кондитерського виробу відноситься до категорії літера "Г", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: |