Глазурування кондитерського виробу

👉 Визначення:

Глазурування кондитерського виробу (або Глазирование кондитерского изделия нд глазировка) - Покриття кондитерського виробу глазур'ю.

Глазирование кондитерского изделия нд глазировка - это Покрытие кондитерского изделия глазурью.

Референси:

"Глазурування кондитерського виробу або Глазирование кондитерского изделия нд глазировка" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: покриття, Глазирование кондитерского изделия , глазурування, дсту 3005-95, Глазурування кондитерського виробу. Довжина тлумачення терміну: 153 символів.
 › 
Просмотров: 630 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Глазурування кондитерського виробу?

"Глазурування кондитерського виробу" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Глазурування кондитерського виробу" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Глазурування кондитерського виробу відноситься до категорії літера "Г", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

Ключові слова сторінки: покриття, Глазирование кондитерского изделия , глазурування, дсту 3005-95, Глазурування кондитерського виробу.

У "словнику будівельника" є такий термін: Авансцена
передня частина сценічного майданчика (між рампою і завісою).

Авансцена проектується опуклою в зал, пря...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: