Глазурування кондитерського виробу

👉 Визначення:

Глазурування кондитерського виробу (або Глазирование кондитерского изделия нд глазировка) - Покриття кондитерського виробу глазур'ю.

Глазирование кондитерского изделия нд глазировка - это Покрытие кондитерского изделия глазурью.

Референси:

"Глазурування кондитерського виробу або Глазирование кондитерского изделия нд глазировка" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: покриття, Глазирование кондитерского изделия , глазурування, дсту 3005-95, Глазурування кондитерського виробу. Довжина тлумачення терміну: 153 символів.
 › 
Просмотров: 664 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Глазурування кондитерського виробу?

"Глазурування кондитерського виробу" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Глазурування кондитерського виробу" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Глазурування кондитерського виробу відноситься до категорії літера "Г", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

Ключові слова сторінки: покриття, Глазирование кондитерского изделия , глазурування, дсту 3005-95, Глазурування кондитерського виробу.

У "словнику будівельника" є такий термін: Відеокомплекс
багатофункціональний будинок або група приміщень, до складу яких входять зали з проекційною, зали з моніторами і відеокабінами, відеотеки, відеокафе, пункт кабельного відеопрокату....

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: