Глазурування кондитерського виробу |
👉 Визначення: |
| Глазурування кондитерського виробу (або Глазирование кондитерского изделия нд глазировка) - Покриття кондитерського виробу глазур'ю. Глазирование кондитерского изделия нд глазировка - это Покрытие кондитерского изделия глазурью. Референси:"Глазурування кондитерського виробу або Глазирование кондитерского изделия нд глазировка" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 153 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-09 та оновлено 2016-12-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
|
❔ Де згадується Глазурування кондитерського виробу? "Глазурування кондитерського виробу" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Глазурування кондитерського виробу" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Глазурування кондитерського виробу відноситься до категорії літера "Г", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: | ||||