Глазурування кондитерського виробу |
👉 Визначення: |
Глазурування кондитерського виробу (або Глазирование кондитерского изделия нд глазировка) - Покриття кондитерського виробу глазур'ю. Глазирование кондитерского изделия нд глазировка - это Покрытие кондитерского изделия глазурью. Референси:"Глазурування кондитерського виробу або Глазирование кондитерского изделия нд глазировка" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено 2016-12-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Глазурування кондитерського виробу? "Глазурування кондитерського виробу" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Глазурування кондитерського виробу" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Глазурування кондитерського виробу відноситься до категорії літера "Г", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: |