Формування кондитерської маси |
👉 Визначення: |
Формування кондитерської маси (або Формование кондитерской массы нд формовка кондитерской массы) - Отримання з кондитерської маси кондитерських виробів певної форми й розмірів. Формование кондитерской массы нд формовка кондитерской массы - это Получение из кондитерской массы кондитерских изделий определенной формы и размеров. Референси:"Формування кондитерської маси або Формование кондитерской массы нд формовка кондитерской массы" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-10 та оновлено 2016-12-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Формування кондитерської маси? "Формування кондитерської маси" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Формування кондитерської маси" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Формування кондитерської маси відноситься до категорії літера "Ф", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: |