Випресування кондитерської маси

👉 Визначення:

Випресування кондитерської маси (або Выпрессование кондитерской массы нд выдавливание, экструзия) - формування кондитерської маси видавлюванням крізь матриці.

Выпрессование кондитерской массы нд выдавливание, экструзия - это формирование кондитерской массы под давлением через матрицы.

Референси:

"Випресування кондитерської маси або Выпрессование кондитерской массы нд выдавливание, экструзия" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: формування, ЭКСТРУЗИЯ, випресування, Випресування кондитерської маси, дсту 3005-95, Выпрессование кондитерской массы нд. Довжина тлумачення терміну: 202 символів.
 › 
Просмотров: 487 | | Рейтинг: 5.0/1
Фразу додано 2016-12-11 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 3.

❔ Де згадується Випресування кондитерської маси?

"Випресування кондитерської маси" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Випресування кондитерської маси" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Випресування кондитерської маси відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

Ключові слова сторінки: формування, ЭКСТРУЗИЯ, випресування, Випресування кондитерської маси, дсту 3005-95, Выпрессование кондитерской массы нд.

У "словнику будівельника" є такий термін: Пальова основа фундаментів
середовище, складене нашаруваннями слабких чи структурно нестійких ґрунтів, деформаційні властивості яких поліпшені за рахунок влаштування

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: