Випресування кондитерської маси |
👉 Визначення: |
| Випресування кондитерської маси (або Выпрессование кондитерской массы нд выдавливание, экструзия) - формування кондитерської маси видавлюванням крізь матриці. Выпрессование кондитерской массы нд выдавливание, экструзия - это формирование кондитерской массы под давлением через матрицы. Референси:"Випресування кондитерської маси або Выпрессование кондитерской массы нд выдавливание, экструзия" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 202 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-11 та оновлено 2019-01-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 3. | ||||
|
❔ Де згадується Випресування кондитерської маси? "Випресування кондитерської маси" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Випресування кондитерської маси" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Випресування кондитерської маси відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: | ||||