Дражування кондитерського виробу |
👉 Визначення: |
Дражування кондитерського виробу (або Дражирование кондитерского изделия нд дражировка, дражерование, дражеровка, накатка) - Покриття кондитерського виробу під час обертання оболонкою з цукрової пудри, шоколаду або іншого продукту. Дражирование кондитерского изделия нд дражировка, дражерование, дражеровка, накатка - это Покрытие кондитерского изделия при вращении оболочкой из сахарной пудры, шоколада или другого продукта. Референси:"Дражування кондитерського виробу або Дражирование кондитерского изделия нд дражировка, дражерование, дражеровка, накатка" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено 2016-12-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Дражування кондитерського виробу? "Дражування кондитерського виробу" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Дражування кондитерського виробу" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Дражування кондитерського виробу відноситься до категорії літера "Д", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: |