Тривалість оцукрення лабораторного затору |
👉 Визначення: |
Тривалість оцукрення лабораторного затору - Показник якості пивоварного солоду, що визначається періодом часу, необхідним для повного оцукрення солодового затору в лабораторних умовах за температури 70 град.С, виражений у хвилинах. - это. Референси:"Тривалість оцукрення лабораторного затору" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено 2016-12-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Тривалість оцукрення лабораторного затору? "Тривалість оцукрення лабораторного затору" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Тривалість оцукрення лабораторного затору" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Тривалість оцукрення лабораторного затору відноситься до категорії літера "Т", згадується у документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни: |