Екстрактивність початкового пивного сусла |
👉 Визначення: |
Екстрактивність початкового пивного сусла - Показник, який характеризує вміст екстракту у початковому пивному суслі. - это. Референси:"Екстрактивність початкового пивного сусла" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-10 та оновлено 2016-12-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Екстрактивність початкового пивного сусла? "Екстрактивність початкового пивного сусла" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Екстрактивність початкового пивного сусла" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Екстрактивність початкового пивного сусла відноситься до категорії літера "Е", згадується у документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни: |