Розрахункова екстрактивність початкового пивного сусла |
👉 Визначення: |
| Розрахункова екстрактивність початкового пивного сусла - Показник, який характеризує вміст сухих екстрактивних речовин у початковому суслі та розрахований з масової частки спирту і дійсного екстракту у пиві. - это. Референси:"Розрахункова екстрактивність початкового пивного сусла" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 175 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-10 та оновлено 2025-12-16T00:30Z. Відповідно: більше року тому. | ||||
|
❔ Де згадується Розрахункова екстрактивність початкового пивного сусла? "Розрахункова екстрактивність початкового пивного сусла" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Розрахункова екстрактивність початкового пивного сусла" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Розрахункова екстрактивність початкового пивного сусла відноситься до категорії літера "Р", згадується у документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни: | ||||