Розрахункова екстрактивність початкового пивного сусла |
👉 Визначення: |
Розрахункова екстрактивність початкового пивного сусла - Показник, який характеризує вміст сухих екстрактивних речовин у початковому суслі та розрахований з масової частки спирту і дійсного екстракту у пиві. - это. Референси:"Розрахункова екстрактивність початкового пивного сусла" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-10 та оновлено 2016-12-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Розрахункова екстрактивність початкового пивного сусла? "Розрахункова екстрактивність початкового пивного сусла" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Розрахункова екстрактивність початкового пивного сусла" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Розрахункова екстрактивність початкового пивного сусла відноситься до категорії літера "Р", згадується у документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни: |