Тривалість варіння |
👉 Визначення: |
Тривалість варіння (або Продолжительность варки) - Показник, який характеризує час у хвилинах від моменту заглиблення склянки з крупами або пластівцями у киплячу баню до закінчення варіння - моменту готовності каші. Продолжительность варки - это Показатель, характеризующий время в минутах с момента погружения стакана с крупой или хлопьями в кипящую баню до окончания варки - момента готовности каши. Референси:"Тривалість варіння або Продолжительность варки" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-10 та оновлено 2016-12-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Тривалість варіння? "Тривалість варіння" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Тривалість варіння" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Тривалість варіння відноситься до категорії літера "Т", згадується у документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ: |