Толокно |
👉 Визначення: |
Толокно (або Толокно) - Борошно із очищеного зерна вівса, попередньо спеціально підготовленого: замоченого у воді, звареного за підвищеного тиску, висушеного, охолодженого і лущеного. Толокно - это Мука из очищенного зерна овса, предварительно специально подготовленного: замоченного в воде, сваренного при повышенном давлении, высушенного, охлажденного и шелушеного. Англійською термін перекладається, як 'Oat flour'. Референси:"Толокно або Толокно (англ.: Oat flour)" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-08 та оновлено 2016-12-08T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Толокно? "Толокно" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ.
❔ Чи є переклад на англійську? "Толокно" англійською буде Oat flour.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Толокно" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Толокно відноситься до категорії літера "Т", згадується у документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. На англійську мову Толокно перекладається, як 'Oat flour'. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ: |