Кулінарні достоїнства круп |
👉 Визначення: |
Кулінарні достоїнства круп (або Кулинарные достоинства крупы) - Показник оцінки якості готового продукту із круп за кольором, смаком, запахом, структурою, тривалістю варіння, коефіцієнтом розварюваності, консистенцією. Кулинарные достоинства крупы - это Показатель оценки качества готового продукта из крупы по цвету, вкусу, запаху, структуре, продолжительности варки, коэффициенту развариваемости, консистенции. Референси:"Кулінарні достоїнства круп або Кулинарные достоинства крупы" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено 2016-12-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Кулінарні достоїнства круп? "Кулінарні достоїнства круп" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кулінарні достоїнства круп" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Кулінарні достоїнства круп відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ: |
👉Абетка Термінів
А [739] | Б [652] | В [1645] | Г [724] | Д [950] | Е [526] | Є [29] |
Ж [77] | З [1158] | І [385] | К [1944] | Л [487] | М [981] | Н [978] |
О [958] | П [2758] | Р [1115] | С [1900] | Т [1162] | У [309] | Ф [590] |
Х [206] | Ц [160] | Ч [230] | Ш [323] | Щ [38] | Ю [42] | Я [46] |