Перероблення хмелю |
👉 Визначення: |
Перероблення хмелю (або Переработка хмеля) - Процес одержання з шишок хмелю екстрактів, гранул, брикетів та інших продуктів його перероблення сировини для подальшого використання у пивоварінні та інших галузях. Переработка хмеля - это Процесс получения из шишек хмеля экстрактов, гранул, брикетов и других продуктов его переработки сырья для дальнейшего использования в пивоварении и других отраслях. Англійською термін перекладається, як 'The processing of hop'. Референси:"Перероблення хмелю або Переработка хмеля (англ.: The processing of hop)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3300-96 ХМЕЛЯРСТВО Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-07 та оновлено 2016-12-07T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Перероблення хмелю? "Перероблення хмелю" згадується у нормативному документі ДСТУ 3300-96 ХМЕЛЯРСТВО Терміни.
❔ Чи є переклад на англійську? "Перероблення хмелю" англійською буде The processing of hop.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Перероблення хмелю" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Перероблення хмелю відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3300-96 ХМЕЛЯРСТВО Терміни. На англійську мову Перероблення хмелю перекладається, як 'The processing of hop'. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3300-96 ХМЕЛЯРСТВО Терміни: |