Кондиціонування хмелю |
👉 Визначення: |
Кондиціонування хмелю (або Кондиционирование хмеля) - Процес штучного зволоження свіжовисушених шишок хмелю зволоженим повітрям до вологовмісту, передбаченого чинними стандартами. Кондиционирование хмеля - это Процесс искусственного увлажнения свежевысушенных шишек хмеля увлажненным воздухом до влагосодержания, предусмотренного действующими стандартами. Англійською термін перекладається, як 'Conditioning of hop cones'. Референси:"Кондиціонування хмелю або Кондиционирование хмеля (англ.: Conditioning of hop cones)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3300-96 ХМЕЛЯРСТВО Терміни. Теги: |
Поділитися:
| ||||
Фразу додано 2016-12-07 та оновлено 2016-12-07T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Кондиціонування хмелю? "Кондиціонування хмелю" згадується у нормативному документі ДСТУ 3300-96 ХМЕЛЯРСТВО Терміни.
❔ Чи є переклад на англійську? "Кондиціонування хмелю" англійською буде Conditioning of hop cones.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кондиціонування хмелю" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Кондиціонування хмелю відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3300-96 ХМЕЛЯРСТВО Терміни. На англійську мову Кондиціонування хмелю перекладається, як 'Conditioning of hop cones'. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3300-96 ХМЕЛЯРСТВО Терміни: |