Хміль пресований |
👉 Визначення: |
Хміль пресований (або Хмель прессованный) - Шишки хмелю, які пройшли післязбиральне оброблення, щільно спресовані у балоти або тюки і запаковані у тару. Хмель прессованный - это Шишки хмеля, прошедшие послеуборочную обработку, плотно спресcованные в балоты или тюки и упакованные в тару. Англійською термін перекладається, як 'Baled hop'. Референси:"Хміль пресований або Хмель прессованный (англ.: Baled hop)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3300-96 ХМЕЛЯРСТВО Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-06 та оновлено 2016-12-06T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Хміль пресований? "Хміль пресований" згадується у нормативному документі ДСТУ 3300-96 ХМЕЛЯРСТВО Терміни.
❔ Чи є переклад на англійську? "Хміль пресований" англійською буде Baled hop.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Хміль пресований" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Хміль пресований відноситься до категорії літера "Х", згадується у документі ДСТУ 3300-96 ХМЕЛЯРСТВО Терміни. На англійську мову Хміль пресований перекладається, як 'Baled hop'. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3300-96 ХМЕЛЯРСТВО Терміни: |
👉Абетка Термінів
А [739] | Б [652] | В [1645] | Г [724] | Д [950] | Е [526] | Є [29] |
Ж [77] | З [1158] | І [385] | К [1944] | Л [487] | М [981] | Н [978] |
О [958] | П [2758] | Р [1115] | С [1900] | Т [1162] | У [309] | Ф [590] |
Х [206] | Ц [160] | Ч [230] | Ш [323] | Щ [38] | Ю [42] | Я [46] |