Мясокостные субпродукты |
👉 Визначення: |
Мясокостные субпродукты (або МЯСОКОСТНЫЕ СУБПРОДУКТЫ) - Субпродукти, що складаються із м'яса та кісток
МЯСОКОСТНЫЕ СУБПРОДУКТЫ - Субпродукты, состоящие из мяса и костей.
Референси:"Мясокостные субпродукты або МЯСОКОСТНЫЕ СУБПРОДУКТЫ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-13 та оновлено 2016-11-13T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Мясокостные субпродукты? "Мясокостные субпродукты" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Мясокостные субпродукты" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Мясокостные субпродукты відноситься до категорії літера "М", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |