Слизистые субпродукты

👉 Визначення:

Слизистые субпродукты (або СЛИЗИСТЫЕ СУБПРОДУКТЫ) - Субпродукти, покриті слизовою оболонкою СЛИЗИСТЫЕ СУБПРОДУКТЫ - Субпродукты, покрытые слизистой оболочкой.

Референси:

"Слизистые субпродукты або СЛИЗИСТЫЕ СУБПРОДУКТЫ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: СЛИЗИСТЫЕ СУБПРОДУКТЫ, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, субпродукти. Довжина тлумачення терміну: 115 символів.
 › 
Просмотров: 319 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-13 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Слизистые субпродукты?

"Слизистые субпродукты" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Слизистые субпродукты" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Слизистые субпродукты відноситься до категорії літера "С", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: СЛИЗИСТЫЕ СУБПРОДУКТЫ, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, субпродукти.

У "словнику будівельника" є такий термін: Зрушення порід гірського масиву (вертикальне і горизонтальне)
деформування порід у результаті порушення їх рівноваги під впливом різних причин: гірських розробок, зміни фізико-механічних властивостей порід при їх зволоженні, зневоднюванні, тектонічних процесах тощо.
...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: