Мякотные субпродукты |
👉 Визначення: |
Мякотные субпродукты (або МЯКОТНЫЕ СУБПРОДУКТЫ) - Субпродукти без кісток, слизу та шерсті
МЯКОТНЫЕ СУБПРОДУКТЫ - Субпродукты без костей, слизи и шерсти.
Референси:"Мякотные субпродукты або МЯКОТНЫЕ СУБПРОДУКТЫ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 111 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-11-12 та оновлено 2025-12-14T00:40Z. Відповідно: більше року тому. | ||||
|
❔ Де згадується Мякотные субпродукты? "Мякотные субпродукты" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Мякотные субпродукты" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Мякотные субпродукты відноситься до категорії літера "М", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: | ||||