| Рейтинг: 0.0/0 Фразу додано 2016-11-12 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 1. Що таке Мякотные субпродукты? Визначення за ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ

Мякотные субпродукты

👉 Визначення:

Мякотные субпродукты (або МЯКОТНЫЕ СУБПРОДУКТЫ) - Субпродукти без кісток, слизу та шерсті МЯКОТНЫЕ СУБПРОДУКТЫ - Субпродукты без костей, слизи и шерсти.

Референси:

"Мякотные субпродукты або МЯКОТНЫЕ СУБПРОДУКТЫ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: Ли Сон Чжин, МЯКОТНЫЕ СУБПРОДУКТЫ, субпродукти. Довжина тлумачення терміну: 111 символів.
Поділитися:
 › 
Просмотров: 330 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-12 та оновлено . Відповідно: більше року тому.

❔ Де згадується Мякотные субпродукты?

"Мякотные субпродукты" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Мякотные субпродукты" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Мякотные субпродукты відноситься до категорії літера "М", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: Ли Сон Чжин, МЯКОТНЫЕ СУБПРОДУКТЫ, субпродукти.

У "словнику будівельника" є такий термін: Робочий поперечний переріз
Поперечний переріз окремої конструкції при розрахунку на вогнестійкість базується на методі приведеного поперечного перерізу. Робочий переріз отриманий із залишкового поперечного п...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [653]
В [1642]
Г [724]
Д [954]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1945]
Л [487]
М [983]
Н [980]
О [959]
П [2759]
Р [1115]
С [1900]
Т [1154]
У [309]
Ф [585]
Х [205]
Ц [159]
Ч [224]
Ш [321]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: