Малоценные субпродукты |
👉 Визначення: |
Малоценные субпродукты (або МАЛОЦЕННЫЕ СУБПРОДУКТЫ) - Субпродукти, що мають низьку харчову цінність, та не користуються попитом у населення
МАЛОЦЕННЫЕ СУБПРОДУКТЫ - Субпродукты, имеющие низкую пищевую ценность и не пользующиеся спросом у населения.
Референси:"Малоценные субпродукты або МАЛОЦЕННЫЕ СУБПРОДУКТЫ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-13 та оновлено 2016-11-13T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Малоценные субпродукты? "Малоценные субпродукты" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Малоценные субпродукты" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Малоценные субпродукты відноситься до категорії літера "М", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |