Малоценные субпродукты

👉 Визначення:

Малоценные субпродукты (або МАЛОЦЕННЫЕ СУБПРОДУКТЫ) - Субпродукти, що мають низьку харчову цінність, та не користуються попитом у населення МАЛОЦЕННЫЕ СУБПРОДУКТЫ - Субпродукты, имеющие низкую пищевую ценность и не пользующиеся спросом у населения.

Референси:

"Малоценные субпродукты або МАЛОЦЕННЫЕ СУБПРОДУКТЫ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: МАЛОЦЕННЫЕ СУБПРОДУКТЫ, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, субпродукти. Довжина тлумачення терміну: 203 символів.
 › 
Просмотров: 246 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-13 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Малоценные субпродукты?

"Малоценные субпродукты" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Малоценные субпродукты" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Малоценные субпродукты відноситься до категорії літера "М", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: МАЛОЦЕННЫЕ СУБПРОДУКТЫ, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, субпродукти.

У "словнику будівельника" є такий термін: Ганок
відкрита прибудова до фасаду в місці головного входу, що включає навіс перед входом для захисту від опадів крильця та к...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1116]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [591]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: