Малоценные субпродукты |
👉 Визначення: |
Малоценные субпродукты (або МАЛОЦЕННЫЕ СУБПРОДУКТЫ) - Субпродукти, що мають низьку харчову цінність, та не користуються попитом у населення
МАЛОЦЕННЫЕ СУБПРОДУКТЫ - Субпродукты, имеющие низкую пищевую ценность и не пользующиеся спросом у населения.
Референси:"Малоценные субпродукты або МАЛОЦЕННЫЕ СУБПРОДУКТЫ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 203 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-11-13 та оновлено 2025-12-15T00:40Z. Відповідно: більше року тому. | ||||
|
❔ Де згадується Малоценные субпродукты? "Малоценные субпродукты" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Малоценные субпродукты" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Малоценные субпродукты відноситься до категорії літера "М", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: | ||||