Гігієнічна експертиза харчових продуктів |
👉 Визначення: |
Гігієнічна експертиза харчових продуктів (або Гигиеническая экспертиза пищевых продуктов) - Комплекс практичних заходів, спрямованих на з'ясування якісного стану харчових продуктів з метою встановлення можливості та порядку їх реалізації для харчування. Гигиеническая экспертиза пищевых продуктов - это Комплекс практических мероприятий, направленных на выяснение качественного состояния пищевых продуктов с целью установления возможности и порядка их реализации для целей питания). Референси:"Гігієнічна експертиза харчових продуктів або Гигиеническая экспертиза пищевых продуктов" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено 2016-12-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Гігієнічна експертиза харчових продуктів? "Гігієнічна експертиза харчових продуктів" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Гігієнічна експертиза харчових продуктів" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Гігієнічна експертиза харчових продуктів відноситься до категорії літера "Г", згадується у документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни: |