Жир у крупах |
👉 Визначення: |
| Жир у крупах (або Жир в крупе) - Речовини, які виділяють із круп після оброблення їх жиророзчинниками. Жир в крупе - это Вещества, выделяемые из крупы после обработки ее жирорастворителями. Референси:"Жир у крупах або Жир в крупе" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 173 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-10 та оновлено 2016-12-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
|
❔ Де згадується Жир у крупах? "Жир у крупах" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Жир у крупах" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Жир у крупах відноситься до категорії літера "Ж", згадується у документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ: | ||||