Желатинизация бульона

👉 Визначення:

Желатинизация бульона (або ЖЕЛАТИНИЗАЦИЯ БУЛЬОНА) - Перехід клейових і желатинових розчинів з рідкого стану в драглистий ЖЕЛАТИНИЗАЦИЯ БУЛЬОНА - Переход клеевых и желатиновых растворов из жидкого состояния в студнеобразное.

Референси:

"Желатинизация бульона або ЖЕЛАТИНИЗАЦИЯ БУЛЬОНА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, перехід, ЖЕЛАТИНИЗАЦИЯ БУЛЬОНА. Довжина тлумачення терміну: 180 символів.
 › 
Просмотров: 434 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-08 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Желатинизация бульона?

"Желатинизация бульона" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Желатинизация бульона" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Желатинизация бульона відноситься до категорії літера "Ж", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, перехід, ЖЕЛАТИНИЗАЦИЯ БУЛЬОНА.

У "словнику будівельника" є такий термін: Нетиповий виріб (конструкція, пристрій, монтажний блок)
Виріб, який вперше розроблений та виготовлений, як правило, на місці монтажу (у заготівель­ній майстерні монтажної організації) технологічних, енергетичних, санітарно-технічних та ...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: