Желатинизация бульона |
👉 Визначення: |
Желатинизация бульона (або ЖЕЛАТИНИЗАЦИЯ БУЛЬОНА) - Перехід клейових і желатинових розчинів з рідкого стану в драглистий
ЖЕЛАТИНИЗАЦИЯ БУЛЬОНА - Переход клеевых и желатиновых растворов из жидкого состояния в студнеобразное.
Референси:"Желатинизация бульона або ЖЕЛАТИНИЗАЦИЯ БУЛЬОНА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-08 та оновлено 2016-11-08T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Желатинизация бульона? "Желатинизация бульона" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Желатинизация бульона" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Желатинизация бульона відноситься до категорії літера "Ж", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |