Свертывание крови |
👉 Визначення: |
Свертывание крови (або СВЕРТЫВАНИЕ КРОВИ) - Перехід крові з рідкого стану в згусток желеподібної консистенції внаслідок послідовних біохімічних реакцій
СВЕРТЫВАНИЕ КРОВИ - Переход крови из жидкого состояния в сгусток желеобразной консистенции в результате последовательных биохимических реакций).
Референси:"Свертывание крови або СВЕРТЫВАНИЕ КРОВИ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-08 та оновлено 2016-11-08T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Свертывание крови? "Свертывание крови" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Свертывание крови" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Свертывание крови відноситься до категорії літера "С", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |