Ороговение |
👉 Визначення: |
Ороговение (або ОРОГОВЕНИЕ) - Перехід шкіряної тканини шкури в роговидну масу (желатинування) внаслідок дії високих температур
ОРОГОВЕНИЕ - Переход кожевой ткани шкуры в роговидную массу (желатинизация) в результате действия высоких температур).
Референси:"Ороговение або ОРОГОВЕНИЕ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-08 та оновлено 2016-11-08T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Ороговение? "Ороговение" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Ороговение" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Ороговение відноситься до категорії літера "О", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |