Затір (у пивоварстві |
👉 Визначення: |
| Затір (у пивоварстві - Суміш роздрібнених зернопродуктів з водою. - это. Референси:"Затір (у пивоварстві" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 67 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-06 та оновлено 2025-12-17T00:10Z. Відповідно: більше року тому. | ||||
|
❔ Де згадується Затір (у пивоварстві? "Затір (у пивоварстві" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Затір (у пивоварстві" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Затір (у пивоварстві відноситься до категорії літера "З", згадується у документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни: | ||||