| Затір (у пивоварстві | 
| 👉 Визначення: | 
| Затір (у пивоварстві - Суміш роздрібнених зернопродуктів з водою. - это. Референси:"Затір (у пивоварстві" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 67 символів. | 
 Поділитися:
 
 
|  | ||||
| Фразу додано 2016-12-06 та оновлено 2016-12-06T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
| ❔ Де згадується Затір (у пивоварстві? "Затір (у пивоварстві" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. ❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Затір (у пивоварстві" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело. | ||||
| Термін Затір (у пивоварстві відноситься до категорії літера "З", згадується у документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Ключові слова сторінки: . 
 | ||||
| 👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни: | ||||