Втрати [ приріст ] від кулінарного обробляння |
👉 Визначення: |
Втрати [ приріст ] від кулінарного обробляння (або ПОТЕРИ [ПРИБАВКА] ПРИ КУЛИНАРНОЙ ОБРАБОТКЕ) - Зменшення [ збільшення ] маси продукту в процесі кулінарного обробляння, яке визначають зважуванням продукту до і після обробляння ПОТЕРИ [ПРИБАВКА] ПРИ КУЛИНАРНОЙ ОБРАБОТКЕ - Уменьшение [увеличение] массы продукта, возникающие в процессе кулинарной обработки и определяющееся взвешиванием продукта до и после обработки. Референси:"Втрати [ приріст ] від кулінарного обробляння або ПОТЕРИ [ПРИБАВКА] ПРИ КУЛИНАРНОЙ ОБРАБОТКЕ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-10 та оновлено 2016-11-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Втрати [ приріст ] від кулінарного обробляння? "Втрати [ приріст ] від кулінарного обробляння" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Втрати [ приріст ] від кулінарного обробляння" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Втрати [ приріст ] від кулінарного обробляння відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |