Булочні вироби |
👉 Визначення: |
Булочні вироби (або БУЛОЧНЫЕ ИЗДЕЛИЯ) - Хлібобулочні вироби, випечені з пшеничного борошна, маса яких становить 500 г і менше ( ДСТУ 2120) БУЛОЧНЫЕ ИЗДЕЛИЯ - Хлебобулочные изделия массой 500 г и менее, выпекаемые из пшеничной муки. Референси:"Булочні вироби або БУЛОЧНЫЕ ИЗДЕЛИЯ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
Поділитися:
| ||||
Фразу додано 2016-11-13 та оновлено 2016-11-13T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Булочні вироби? "Булочні вироби" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Булочні вироби" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Булочні вироби відноситься до категорії літера "Б", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |