Борошняний кондитерський виріб |
👉 Визначення: |
Борошняний кондитерський виріб (або МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ (НД МУЧНИСТОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ)) - Кондитерський виріб з борошна переважно з високим вмістом цукру, жиру і яєць ( ДСТУ 2633) МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ (НД МУЧНИСТОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ) - Кондитерское изделие из муки, преимущественно с высоким содержанием сахара, жира и яиц. Референси:"Борошняний кондитерський виріб або МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ (НД МУЧНИСТОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-14 та оновлено 2016-11-14T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Борошняний кондитерський виріб? "Борошняний кондитерський виріб" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Борошняний кондитерський виріб" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Борошняний кондитерський виріб відноситься до категорії літера "Б", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |