Фірмова страва [ кулінарний, борошняний кондитерський виріб ]

👉 Визначення:

Фірмова страва [ кулінарний, борошняний кондитерський виріб ] (або ФИРМЕННОЕ БЛЮДО [КУЛИНАРНОЕ, МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ]) - Страва [ кулінарний, борошняний кондитерський виріб ], що її готують у конкретному закладі ГХ за оригінальною авторською рецептурою із присвоєнням їй фірмової назви, на яку розповсюджується право захисту інтелектуальної власності

ФИРМЕННОЕ БЛЮДО [КУЛИНАРНОЕ, МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ] - Блюдо [кулинарное, мучное, кондитерское изделие], приготавливаемое в конкретном заведении ОП по оригинальной авторской рецептуре с присвоением ему фирменного названия, на которое распространяется право защиты интеллектуальной собственности.

Референси:

"Фірмова страва [ кулінарний, борошняний кондитерський виріб ] або ФИРМЕННОЕ БЛЮДО [КУЛИНАРНОЕ, МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ]" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: ФИРМЕННОЕ БЛЮДО КУЛИНАРНОЕ, Борошняний кондитерський виріб, МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , маса, Фірмова страва кулінарний. Довжина тлумачення терміну: 547 символів.
 › 
Просмотров: 857 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-07 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Фірмова страва [ кулінарний, борошняний кондитерський виріб ]?

"Фірмова страва [ кулінарний, борошняний кондитерський виріб ]" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Фірмова страва [ кулінарний, борошняний кондитерський виріб ]" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Фірмова страва [ кулінарний, борошняний кондитерський виріб ] відноситься до категорії літера "Ф", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

Ключові слова сторінки: ФИРМЕННОЕ БЛЮДО КУЛИНАРНОЕ, Борошняний кондитерський виріб, МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , маса, Фірмова страва кулінарний.

У "словнику будівельника" є такий термін: Віконне переплетіння
конструкція, яка складається з брусків стулки, призначена для членування поля скління з метою його зміцнення або декоративного оформлення.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: