Фірмова страва [ кулінарний, борошняний кондитерський виріб ] |
👉 Визначення: |
Фірмова страва [ кулінарний, борошняний кондитерський виріб ] (або ФИРМЕННОЕ БЛЮДО [КУЛИНАРНОЕ, МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ]) - Страва [ кулінарний, борошняний кондитерський виріб ], що її готують у конкретному закладі ГХ за оригінальною авторською рецептурою із присвоєнням їй фірмової назви, на яку розповсюджується право захисту інтелектуальної власності ФИРМЕННОЕ БЛЮДО [КУЛИНАРНОЕ, МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ] - Блюдо [кулинарное, мучное, кондитерское изделие], приготавливаемое в конкретном заведении ОП по оригинальной авторской рецептуре с присвоением ему фирменного названия, на которое распространяется право защиты интеллектуальной собственности. Референси:"Фірмова страва [ кулінарний, борошняний кондитерський виріб ] або ФИРМЕННОЕ БЛЮДО [КУЛИНАРНОЕ, МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ]" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-07 та оновлено 2016-11-07T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Фірмова страва [ кулінарний, борошняний кондитерський виріб ]? "Фірмова страва [ кулінарний, борошняний кондитерський виріб ]" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Фірмова страва [ кулінарний, борошняний кондитерський виріб ]" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Фірмова страва [ кулінарний, борошняний кондитерський виріб ] відноситься до категорії літера "Ф", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |