Вибірка кондитерського виробу

👉 Визначення:

Вибірка кондитерського виробу (або Выборка кондитерского изделия нд выколотка освобождение кондитерского изделия от формы) - Видаляння кондитерського виробу з форми.

Выборка кондитерского изделия нд выколотка освобождение кондитерского изделия от формы - это.

Референси:

"Вибірка кондитерського виробу або Выборка кондитерского изделия нд выколотка освобождение кондитерского изделия от формы" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: Выборка кондитерского изделия нд вы, Вибірка кондитерського виробу, дсту 3005-95, видаляння, вибірка. Довжина тлумачення терміну: 151 символів.
Поділитися:
 › 
Просмотров: 590 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-10 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Вибірка кондитерського виробу?

"Вибірка кондитерського виробу" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Вибірка кондитерського виробу" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Вибірка кондитерського виробу відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

Ключові слова сторінки: Выборка кондитерского изделия нд вы, Вибірка кондитерського виробу, дсту 3005-95, видаляння, вибірка.

У "словнику будівельника" є такий термін: Вузька стулка
стулка завширшки, як правило, до 450 мм, яку використовують для провітрювання приміщень.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ:

👉Абетка Термінів

А [740]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [953]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1945]
Л [487]
М [983]
Н [980]
О [959]
П [2759]
Р [1116]
С [1900]
Т [1160]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [321]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: