Вибірка кондитерського виробу |
👉 Визначення: |
| Вибірка кондитерського виробу (або Выборка кондитерского изделия нд выколотка освобождение кондитерского изделия от формы) - Видаляння кондитерського виробу з форми. Выборка кондитерского изделия нд выколотка освобождение кондитерского изделия от формы - это. Референси:"Вибірка кондитерського виробу або Выборка кондитерского изделия нд выколотка освобождение кондитерского изделия от формы" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 151 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-10 та оновлено 2016-12-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
|
❔ Де згадується Вибірка кондитерського виробу? "Вибірка кондитерського виробу" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Вибірка кондитерського виробу" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Вибірка кондитерського виробу відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: | ||||