Уварювання кондитерського напівфабрикату |
👉 Визначення: |
Уварювання кондитерського напівфабрикату (або Уваривание кондитерского полуфабриката нд варка кондитерской массы) - Часткове видалення вологи із кондитерського напівфабрикату. Уваривание кондитерского полуфабриката нд варка кондитерской массы - это Частичное удаление влаги из кондитерского полуфабриката. Референси:"Уварювання кондитерського напівфабрикату або Уваривание кондитерского полуфабриката нд варка кондитерской массы" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено 2016-12-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Уварювання кондитерського напівфабрикату? "Уварювання кондитерського напівфабрикату" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Уварювання кондитерського напівфабрикату" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Уварювання кондитерського напівфабрикату відноситься до категорії літера "У", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: |