Трин |
👉 Визначення: |
Трин (або Рыбий жир) - Жир, отриманий витоплюванням чи сепаруванням триновмісної сировини риб і морських ссавців. Рыбий жир - это Жир, получаемый вытапливанием, сепарированием жиросодержащего сырья рыб и морских млекопитающих. Англійською термін перекладається, як 'Fish oil'. Референси:"Трин або Рыбий жир (англ.: Fish oil)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-05 та оновлено 2016-12-05T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Трин? "Трин" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,.
❔ Чи є переклад на англійську? "Трин" англійською буде Fish oil.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Трин" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Трин відноситься до категорії літера "Т", згадується у документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. На англійську мову Трин перекладається, як 'Fish oil'. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,: |