Харчове рибне борошно

👉 Визначення:

Харчове рибне борошно (або Пищевая рыбная мука) - Борошно, виготовлене термічним обробленням тонкоподрібненої м'язової тканини риб, яке є високоякісним білковим концентратом і не має рибного запаху та смаку.

Пищевая рыбная мука - это Мука, приготовленная путем термической обработки тонкоизмельченной мышечной ткани рыб, не имеющая рыбного запаха и вкуса и являющаяся высококачественным белковым концентратом.

Референси:

"Харчове рибне борошно або Пищевая рыбная мука" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. Теги: Харчове рибне борошно, борошно, дсту 3326-96, Пищевая рыбная мука, харчове. Довжина тлумачення терміну: 376 символів.
 › 
Просмотров: 940 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Харчове рибне борошно?

"Харчове рибне борошно" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Харчове рибне борошно" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Харчове рибне борошно відноситься до категорії літера "Х", згадується у документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,.

Ключові слова сторінки: Харчове рибне борошно, борошно, дсту 3326-96, Пищевая рыбная мука, харчове.

У "словнику будівельника" є такий термін: Особа, відповідальна за експлуатацію установок пожежної автоматики на об'єкті
Керівник або працівник підприємства, який призначений наказом відповідати за утримування установок пожежної автоматики в працездатному стані

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,:

👉Абетка Термінів

А [740]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [953]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1945]
Л [487]
М [982]
Н [980]
О [959]
П [2759]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [321]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: