Сублімований рибопродукт |
👉 Визначення: |
Сублімований рибопродукт (або Сублимированный рыбопро-дукт) - Попередньо заморожений рибопродукт, зневоднений сублімацією. Сублимированный рыбопро-дукт - это Обезвоженный путем сублимации предварительно замороженный рыбный продукт. Референси:"Сублімований рибопродукт або Сублимированный рыбопро-дукт" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-11 та оновлено 2016-12-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Сублімований рибопродукт? "Сублімований рибопродукт" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Сублімований рибопродукт" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Сублімований рибопродукт відноситься до категорії літера "С", згадується у документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,: |