Розрахунковий коефіцієнт ефективності білка |
👉 Визначення: |
Розрахунковий коефіцієнт ефективності білка (або Расчетный коэффициент эффективности белка, р-кэб) - Коефіцієнт ефективності білка, визначений шляхом розрахунків і зіставлення амінокислотного складу і перетравності іn vіtrо досліджуваного білка та стандартного казеїну. Расчетный коэффициент эффективности белка, р-кэб - это Коэффициент эффективности белка, который определяют путем изучения и сопоставления аминокислотного состава и перевариваемости іn vitro исследуемого белка и стандартного казеина). Референси:"Розрахунковий коефіцієнт ефективності білка або Расчетный коэффициент эффективности белка, р-кэб" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-11 та оновлено 2016-12-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Розрахунковий коефіцієнт ефективності білка? "Розрахунковий коефіцієнт ефективності білка" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Розрахунковий коефіцієнт ефективності білка" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Розрахунковий коефіцієнт ефективності білка відноситься до категорії літера "Р", згадується у документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни: |