Коефіцієнт ефективності білка |
👉 Визначення: |
Коефіцієнт ефективності білка (або Коэффициент эффективности белка, кэб) - Приріст маси тіла в грамах, віднесений до 1 г споживаного білка. Коэффициент эффективности белка, кэб - это Прибавка массы тела в граммах, отнесенная к 1 г употребляемого белка). Референси:"Коефіцієнт ефективності білка або Коэффициент эффективности белка, кэб" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-08 та оновлено 2016-12-08T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Коефіцієнт ефективності білка? "Коефіцієнт ефективності білка" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Коефіцієнт ефективності білка" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Коефіцієнт ефективності білка відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни: |