Підв`ялювання пивоварного солоду |
👉 Визначення: |
Підв`ялювання пивоварного солоду - Часткове виведення вологи із свіжопророслого пивоварного солоду перед сушінням. - это. Референси:"Підв`ялювання пивоварного солоду" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено 2016-12-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Підв`ялювання пивоварного солоду? "Підв`ялювання пивоварного солоду" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Підв`ялювання пивоварного солоду" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Підв`ялювання пивоварного солоду відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни: |