Охолоджувальна шафа кондитерська промисловість |
👉 Визначення: |
| Охолоджувальна шафа кондитерська промисловість (або Охлаждающий шкаф кондитерская промышленность) - Шафа для охолоджування шоколадної маси до її затвердіння та передавання форм з нею на подальші операції. Охлаждающий шкаф кондитерская промышленность - это Шкаф для охлаждения шоколадной массы до ее затвердения и передачи форм с ней на дальнейшие операции). Референси:"Охолоджувальна шафа кондитерська промисловість або Охлаждающий шкаф кондитерская промышленность" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 274 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-05 та оновлено 2025-12-20T00:80Z. Відповідно: більше року тому. | ||||
|
❔ Де згадується Охолоджувальна шафа кондитерська промисловість? "Охолоджувальна шафа кондитерська промисловість" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Охолоджувальна шафа кондитерська промисловість" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Охолоджувальна шафа кондитерська промисловість відноситься до категорії літера "О", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: | ||||