Охолоджувальна машина кондитерська промисловість

👉 Визначення:

Охолоджувальна машина кондитерська промисловість (або Охлаждающая машина кондитерская промышленность) - Машина для безперервного охолоджування карамельної маси.

Охлаждающая машина кондитерская промышленность - это Машина для непрерывного охлаждения карамельной массы).

Референси:

"Охолоджувальна машина кондитерська промисловість або Охлаждающая машина кондитерская промышленность" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: охолоджувальна, дсту 3005-95, машина, Охолоджувальна машина кондитерська , Охлаждающая машина кондитерская про. Довжина тлумачення терміну: 181 символів.
 › 
Просмотров: 450 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-07 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Охолоджувальна машина кондитерська промисловість?

"Охолоджувальна машина кондитерська промисловість" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Охолоджувальна машина кондитерська промисловість" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Охолоджувальна машина кондитерська промисловість відноситься до категорії літера "О", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

Ключові слова сторінки: охолоджувальна, дсту 3005-95, машина, Охолоджувальна машина кондитерська , Охлаждающая машина кондитерская про.

У "словнику будівельника" є такий термін: Паля одиночна
паля, що передає навантаження на ґрунт за відсутності впливу на неї інших паль.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ:

👉Абетка Термінів

А [740]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [953]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1945]
Л [487]
М [982]
Н [980]
О [959]
П [2759]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [321]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: