Крупонирование свиней |
👉 Визначення: |
Крупонирование свиней (або КРУПОНИРОВАНИЕ СВИНЕЙ) - Знімання спинно - бокової частини свинячої шкури
КРУПОНИРОВАНИЕ СВИНЕЙ - Снятие спинно-боковой части свиной шкуры.
Референси:"Крупонирование свиней або КРУПОНИРОВАНИЕ СВИНЕЙ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-09 та оновлено 2016-11-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Крупонирование свиней? "Крупонирование свиней" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Крупонирование свиней" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Крупонирование свиней відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |