Кислотність круп

👉 Визначення:

Кислотність круп (або Кислотность крупы) - Вміст кислих речовин у крупах, яким відповідає кількість лугу, необхідного для їх нейтралізації.

Кислотность крупы - это Содержание кислых веществ в крупе, которым соответствует количество щелочи, необходимой для их нейтрализации.

Англійською термін перекладається, як 'Acidity'.

Референси:

"Кислотність круп або Кислотность крупы (англ.: Acidity)" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Теги: Кислотність круп, Кислотность крупы, дсту 2629-94, КИСЛОТНІСТЬ, вміст. Довжина тлумачення терміну: 247 символів.
 › 
Просмотров: 797 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-06 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Кислотність круп?

"Кислотність круп" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ.

❔ Чи є переклад на англійську?

"Кислотність круп" англійською буде Acidity.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кислотність круп" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Кислотність круп відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. На англійську мову Кислотність круп перекладається, як 'Acidity'.

Ключові слова сторінки: Кислотність круп, Кислотность крупы, дсту 2629-94, КИСЛОТНІСТЬ, вміст.

У "словнику будівельника" є такий термін: Проектно-технологічна документація (або ПТД)
документація, яка містить рішення з організації і технології будівництва об'єкта. До ПТД відносяться проекти організації будівництва (

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: