Кислотність круп |
👉 Визначення: |
Кислотність круп (або Кислотность крупы) - Вміст кислих речовин у крупах, яким відповідає кількість лугу, необхідного для їх нейтралізації. Кислотность крупы - это Содержание кислых веществ в крупе, которым соответствует количество щелочи, необходимой для их нейтрализации. Англійською термін перекладається, як 'Acidity'. Референси:"Кислотність круп або Кислотность крупы (англ.: Acidity)" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-06 та оновлено 2016-12-06T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Кислотність круп? "Кислотність круп" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ.
❔ Чи є переклад на англійську? "Кислотність круп" англійською буде Acidity.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кислотність круп" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Кислотність круп відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. На англійську мову Кислотність круп перекладається, як 'Acidity'. Ключові слова сторінки:
👉Абетка Термінів👉Додаткова інформація: |