Вологість круп |
👉 Визначення: |
Вологість круп (або Влажность крупы) - Вміст у продукті вільної і частково зв'язаної води, яка видаляється висушуванням стандартними методами. Влажность крупы - это Содержание в продукте свободной и частично связанной воды, удаляемой высушиванием стандартными методами. Англійською термін перекладається, як 'Moisture'. Референси:"Вологість круп або Влажность крупы (англ.: Moisture)" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-06 та оновлено 2016-12-06T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Вологість круп? "Вологість круп" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ.
❔ Чи є переклад на англійську? "Вологість круп" англійською буде Moisture.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Вологість круп" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Вологість круп відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. На англійську мову Вологість круп перекладається, як 'Moisture'. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ: |