Вологість круп |
👉 Визначення: |
| Вологість круп (або Влажность крупы) - Вміст у продукті вільної і частково зв'язаної води, яка видаляється висушуванням стандартними методами. Влажность крупы - это Содержание в продукте свободной и частично связанной воды, удаляемой высушиванием стандартными методами. Англійською термін перекладається, як 'Moisture'. Референси:"Вологість круп або Влажность крупы (англ.: Moisture)" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 247 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-06 та оновлено 2025-12-18T00:90Z. Відповідно: більше року тому. | ||||
|
❔ Де згадується Вологість круп? "Вологість круп" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ.
❔ Чи є переклад на англійську? "Вологість круп" англійською буде Moisture.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Вологість круп" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Вологість круп відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. На англійську мову Вологість круп перекладається, як 'Moisture'. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ: | ||||