Харчові продукти

👉 Визначення:

Харчові продукти (або Пищевые продукты) - Об'єкти тваринного чи рослинного походження, які використовують в їжі в натуральному чи переробленому вигляді як джерело енергії, харчових та смакоароматичних речовин.

Пищевые продукты - это Объекты животного или растительного происхождения, используемые в питании в натуральном или переработанном виде в качестве источника энергии, пищевых и вкусоароматических веществ).

Референси:

"Харчові продукти або Пищевые продукты" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Теги: дсту 3038-95, ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ, ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ, харчові, об'єкти. Довжина тлумачення терміну: 388 символів.
 › 
Просмотров: 375 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-08 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Харчові продукти?

"Харчові продукти" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Харчові продукти" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Харчові продукти відноситься до категорії літера "Х", згадується у документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни.

Ключові слова сторінки: дсту 3038-95, ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ, ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ, харчові, об'єкти.

У "словнику будівельника" є такий термін: Зносостійкі матеріали для виготовлення розмітки
Матеріали, які забезпечують основні технічні показники нанесеної розмітки (відстань видимості, світлоповертальний ефект, коефіцієнт зчеплення).

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: