ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ |
👉 Визначення: |
ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ (або ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ) - Об'єкти тваринного чи рослинного походження, які використовують в їжі в натуральному чи переробленому вигляді як джерело енергії, харчових та смакоароматичних речовин (ДСТУ 3038)
(ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ - Объекты животного или растительного происхождения, используемые в питании в натуральном или переработанном виде в качестве источника энергии, пищевых и вкусоароматических веществ).
Референси:"ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ або ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3993-2000. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-08 та оновлено 2016-11-08T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ? "ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3993-2000.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ відноситься до категорії літера "Х", згадується у документі ДСТУ 3993-2000. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3993-2000: |