Засолка шкуры врасстил

👉 Визначення:

Засолка шкуры врасстил (або ЗАСОЛКА ШКУРЫ ВРАССТИЛ) - Консервування шкур сухою кухонною сіллю або солильною сумішшю в розстеленому вигляді на стелажах чи соляній подушці ЗАСОЛКА ШКУРЫ ВРАССТИЛ - Консервирование шкур сухой поваренной солью или посолочной смесью в разостланном виде на стеллажах или соляной подушке).

Референси:

"Засолка шкуры врасстил або ЗАСОЛКА ШКУРЫ ВРАССТИЛ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, консервування, ЗАСОЛКА ШКУРЫ ВРАССТИЛ. Довжина тлумачення терміну: 270 символів.
 › 
Просмотров: 373 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-14 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Засолка шкуры врасстил?

"Засолка шкуры врасстил" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Засолка шкуры врасстил" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Засолка шкуры врасстил відноситься до категорії літера "З", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, консервування, ЗАСОЛКА ШКУРЫ ВРАССТИЛ.

У "словнику будівельника" є такий термін: Кремуляторна
Приміщення, де розміщений кремулятор (кульовий млин) для здрібнювання останків після кремації.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: