Мокросоленый способ |
👉 Визначення: |
Мокросоленый способ (або МОКРОСОЛЕНЫЙ СПОСОБ) - Консервування шкур сухим солінням або тузлукуванням
МОКРОСОЛЕНЫЙ СПОСОБ - Консервирование шкур сухим посолом или тузлукованием).
Референси:"Мокросоленый способ або МОКРОСОЛЕНЫЙ СПОСОБ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-14 та оновлено 2016-11-14T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Мокросоленый способ? "Мокросоленый способ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Мокросоленый способ" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Мокросоленый способ відноситься до категорії літера "М", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |