Забарвлювання кондитерського напівфабрикату |
👉 Визначення: |
Забарвлювання кондитерського напівфабрикату (або Окрашивание кондитерского полуфабриката нд окраска, подкраска кондитерского полуфабриката) - Надання кондитерському напівфабрикату певного кольору додаванням до нього барвників. Окрашивание кондитерского полуфабриката нд окраска, подкраска кондитерского полуфабриката - это Придание кондитерскому полуфабрикату определенного цвета добавлением в него красителей. Референси:"Забарвлювання кондитерського напівфабрикату або Окрашивание кондитерского полуфабриката нд окраска, подкраска кондитерского полуфабриката" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-08 та оновлено 2016-12-08T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Забарвлювання кондитерського напівфабрикату? "Забарвлювання кондитерського напівфабрикату" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Забарвлювання кондитерського напівфабрикату" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Забарвлювання кондитерського напівфабрикату відноситься до категорії літера "З", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: |