Віброоброблювання шоколадної маси |
👉 Визначення: |
Віброоброблювання шоколадної маси (або Виброобработка шоколадной массы нд утряска, расколотка шоколада) - Надання формам з шоколадною масою коливного руху з метою рівномірного заповнення форм і видалення з маси бульбашок повітря. Виброобработка шоколадной массы нд утряска, расколотка шоколада - это Колебание форм с шоколадной массой с целью равномерного заполнения форм и удаления из массы пузырьков воздуха. Референси:"Віброоброблювання шоколадної маси або Виброобработка шоколадной массы нд утряска, расколотка шоколада" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-08 та оновлено 2016-12-08T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Віброоброблювання шоколадної маси? "Віброоброблювання шоколадної маси" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Віброоброблювання шоколадної маси" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Віброоброблювання шоколадної маси відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: |